Новорічні ялинки 2020

Забезпечення новорічними ялинками 2020 р.

Для лісівників ДП “Новгород-Сіверське лісове господарство” настає відповідальна пора — необхідно забезпечити всіх бажаючих новорічними ялинками і зберегти ліси неушкодженими. Чим ближче новорічні свята, тим більше клопоту в охороні хвойних насаджень.
Лісові красуні для новорічних свят спеціально вирощуються на спеціалізованих шкілках та плантаціях.
Підприємство розпочинає реалізацію новорічних дерев: ялинки європейської, сосни звичайної. Адже більшість українських сімей зустрічають Новий рік з живою ялинкою!
В цьому році ялинку, в залежності від розміру, можна придбати в середньому за 50-70 гривень. Для цього достатньо завчасно звернутися до найближчого лісництва або контори держлісгоспу.
В передсвяткових клопотах не потрібно забувати, що ялинка повинна бути не тільки красивою, а й безпечною! Адже в першу чергу вона призначається дітям! Справжня жива ялинка-красуня є безпечною та привабливою, чого не скажеш про штучну, небезпечну для здоров’я!
Відпуск новорічних ялинок проводиться за цінами, сформованими лісогосподарським підприємством з обов’язковим маркуванням штрих-кодом. Тому можна легко перевірити законність придбання новорічного дерева.
Придбати новорічні ялинки можна буде у спеціально визначених місцях біля контор лісництв та у місті. Детальніше про те, де і як придбати новорічні красуні, можна дізнатися за телефоном (04658) 3-14-88 (відділ лісового господарства лісгоспу), (04658) 3-16-39 (відділ збуту та маркетингу лісгоспу).
Лісівники вже займаються охороною хвойних молодняків від незаконних рубок. Для протидії браконьєрству бригади працівників державної лісової охорони, поліції будуть здійснювати цілодобові рейди у хвойних лісових масивах.
Шановні громадяни! Не завдавайте шкоди хвойним насадженням, шануйте працю лісівників та поважайте себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *