Підприємство розпочинає реалізацію новорічних дерев

Для лісівників ДП “Новгород-Сіверське лісове господарство” настає відповідальна пора

Для лісівників ДП “Новгород-Сіверське лісове господарство” настає відповідальна пора — необхідно забезпечити всіх бажаючих новорічними ялинками і зберегти ліси неушкодженими. Чим ближче новорічні свята, тим більше клопоту в охороні хвойних насаджень.
Лісові красуні для новорічних свят спеціально вирощуються на спеціалізованих шкілках та плантаціях.
Підприємство розпочинає реалізацію новорічних дерев: ялинки європейської, сосни звичайної. Адже більшість українських сімей зустрічають Новий рік з живою ялинкою!
В цьому році ялинку, в залежності від розміру, можна придбати в середньому за 45-65 гривень. Для цього достатньо завчасно звернутися до найближчого лісництва або контори держлісгоспу.
В передсвяткових клопотах не потрібно забувати, що ялинка повинна бути не тільки красивою, а й безпечною! Адже в першу чергу вона призначається дітям! Справжня жива ялинка-красуня є безпечною та привабливою, чого не скажеш про штучну, небезпечну для здоров’я!
Відпуск новорічних ялинок проводиться за цінами, сформованими лісогосподарським підприємством з обов’язковим маркуванням штрих-кодом.
Завдяки цьому можна визначити відповідність товару супровідним документам. Тому можна легко перевірити законність придбання новорічного дерева.
Придбати новорічні ялинки можна буде у спеціально визначених місцях біля контор лісництв та у місті. Детальніше про те, де і як придбати новорічні красуні, можна дізнатися за телефоном (04658) 2-14-88 (відділ лісового господарства лісгоспу), (04658) 2-16-39 (відділ збуту та маркетингу лісгоспу).
Лісівники вже займаються охороною хвойних молодняків від незаконних рубок. Для протидії браконьєрству бригади працівників державної лісової охорони, поліції будуть здійснювати цілодобові рейди у хвойних лісових масивах.
Шановні громадяни! Не завдавайте шкоди хвойним насадженням, шануйте працю лісівників та поважайте себе!

Ціни на продукцію побічного користування на 2019 рік

Пункти реалізації новорічних ялинок на 2019 рік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *