Підводячи підсумки першого півріччя 2019 року

Підводячи підсумки першого півріччя 2019 року

Підводячи підсумки роботи ДП «Новгород-Сіверський лісгосп» за перше півріччя 2019 року, слід відзначити, що основні лісогосподарські заходи виконані в запланованих обсягах.
Лісівниками лісгоспу приділяється велика увага заходам з лісовідновлення та лісорозведення. Відтворення лісів проведено на площі 154,6 га, а саме створено лісових культур на площі 132,0 га при плані 110 га, залишено під природне по-новлення 22,6 га при запланованих 22 га. Проведено заліснення малопродуктивних сільськогосподарських земель на площі в 58,1 га.

Для попередження лісових пожеж створено мінералізовані смуги протяжністю 286 км та проведено догляд за раніше створеними смугами довжиною в 413 км (загалом 125 % завдання).

За звітний період робота по захисту лісу від шкідників проведена надземними біологічними методами на площі 570 га шляхом розвішування синичників в кількості 700 штук.
Виконано плани з поліпшення якісного складу лісів, а саме рубки догляду проведені на площі в 166 га, а санітарні рубки проведено на площі в 321 га.
Злагоджена робота колективу спрямована на виконання пріоритетних завдань, а саме: комплексне ведення лісогосподарського виробництва, розширене лісовідтворення лісів, покращення ефективності охорони лісів від самовільних рубок, пожеж та браконьєрства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *