Засідання технічної наради

Засідання технічної наради

15 березня 2019 року в актовій залі підприємства відбулося засідання технічної наради за участю головних спеціалістів підприємства та начальників структурних підрозділів. Нараду розпочав директор підприємства Сезоненко С.А. з важливості підготовки до лісокультурної компанії та в зв`язку з настанням сухої вітряної погоди підготовки до пожежонебезпечного періоду.

Надалі були заслухані інженер з лісових культур Салабута В.А., який доповів про плани 2019 року та стан підготовки до лісокультурної компанії та інженер з охорони та захисту лісу Курганський А.Л. який доповів про стан та готовність лісництв до пожежонебезпечного періоду.

Також було розглянуто перспективи виконання запланованих обсягів реалізації лісопродукції в першому кварталі поточного року про які розповів директор Сезоненко Сергій Анатолійович.

В подальшому провідний спеціаліст з ОП Чмир В.В. розповів про стан охорони праці на підприємстві та по підрозділах. На нараді також були заслухані головні спеціалісти підприємства, керівники структурних підрозділів і лісничі з вищезазначених та інших виробничих питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *