Підготовчі роботи до проведення весняної лісокультурної компанії

Підготовчі роботи до проведення весняної лісокультурної компанії

Не зважаючи на погодні умови , що весна лише нещодавно постукала теплими променями у вікна, усі лісництва державного підприємства «Новгород-Сіверський лісгосп» розпочали підготовчі роботи до проведення весняної лісокультурної компанії 2019 року.
Загалом, під час весняної лісокультурної кампанії 2019 року заплановано посадити лісові культури на землях державного лісового фонду на площі 130 га, виконати заходи з сприяння природному поновленню на площі 5 га, провести роботи з благоустрою та озеленення територій лісництв та виконати низку інших заходів.
Задеснянські лісівники одними з перших хто розпочали весняну лісокультурну компанію. Завчасно підготовлена земля із радістю приймає в своє лоно тендітні сіянці лісових порід, які в майбутньому перетворяться в зелений оберіг.
Не менш важливою складовою успіху лісокультурної кампанії є чітке дотримання на перший погляд простих, але дуже важливих агротехнічних прийомів створення культур, неухильне слідування технології. Навіть незначні порушення правил викопування, перевезення, тимчасової прикопки на лісокультурній площі можуть суттєво вплинути на успіх лісовідтворення.
Весняна лісокультурна компанія відкриває річний цикл роботи лісівників по проведенню лісокультурних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *