Засідання технічної наради

Засідання технічної наради

16 січня 2019 року в актовій залі підприємства відбулося засідання технічної наради за участю заступника начальника ЧОУЛМГ Жук О.В., головних спеціалістів підприємства та начальників структурних підрозділів.
Нараду провів директор підприємства Сезоненко С.А. Було розглянуто наказ “Про результати перевірки Державним агенством лісових ресурсів України окремих питань фінансово-господарської діяльності ДП “Новгород-Сіверське лісове господарство” №1 від 02.01.2019 року Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства та затвердження заходів по усуненню виявлених порушень та недоліків. Основними доповідачами були головний лісничий Сідько В.Г., головний інженер Кавурко О.М., головний бухгалтер Бойчук І.М. та головний економіст Бібік С.В.
Також було розглянуто питання по використанню лісосировинних ресурсів за 2018 рік головним інженером Кавурко О.М. Про стан охорони праці на підприємстві доповів інженер з охорони праці Чмир В.В. А головними спеціалістами було доведено та розглянуто план роботи підрозділів лісгоспу на 1-й квартал 2019 року та вирішено інші виробничі питання. На нараді були заслухані керівники структурних підрозділів і лісничі з вищезазначених питань.
Основою технічної наради стало затвердження заходів по усуненню виявлених порушень та недоліків для недопущення їх в подальшій роботі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *