День захисника України

14 жовтня українці відмічають День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці.

День захисника України відзначають на церковне свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке здавна є одним із найулюбленіших українських свят.

Керівництвом підприємства 13 жовтня 2017 року було проведено святкові збори присвячені цій події та з метою вшанування мужності і героізму захисників незалежності та територіальної цілосності України.
 

В ході зборів було відзначено працівників підприємства за особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій на Сході країни, а саме:
 
 

  • нагороджено Почесною грамотою Державного агенства лісових ресурсів України вальника лісу Задеснянського лісництва Лифиренко Юрія Васильовича


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • оголошено Подяку Голови Державного агенства лісових ресурсів України ліснику Кіровського лісництва Гузію Олександру Сергійовичу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Колектив підприємства приєднався до поздоровлення директора ДП “Новгород-Сіверське лісове господарство” Засько Миколи Михайловича та побажав їм успіхів у професійній діяльності.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У День захисника Вітчизни колектив підприємства бажає всім українцям миру і благополуччя, взаєморозуміння та поваги в колективі, любові і тепла в будинку!

Нехай життя буде щасливим, здоров’я міцним, енергії – невичерпної, а кожен день – світлим і радісним!